"Regelmatig Onderhoud Voorkomt Koudemiddelverlies En Daarmee Minimaliseert Het De Gevolgschade Van Minimaal 500 Euro!"

Indien de vullingsgraad van het koudemiddel onder een bepaald niveau daalt, dan kan er een aanzienlijke schade ontstaan. Het "hart", de compressor, wordt dan onvoldoende gesmeerd.

De compressor loopt warm en gaat kapot. En de kosten zijn dan heel verschrikkelijk. U moet dan rekenen op minimaal 500 Euro! Anders gezegd: U moet minimaal 500 Euro uitgeven om uw AutoAirco weer 100% te laten functioneren. Dat is natuurlijk enorm veel!

Ziet u nu hoe weinig enkele tientallen euro's is vergeleken met minimaal 500 Euro? U betaalt enkel tientallen euro's en voil. Uw AutoAirco functioneert weer 100%! Weet u wat u allemaal voor die 500 euro al kunt kopen? Verder sparen aan een nieuwe auto of fiets,... of gewoon lekker op uw bankrekening laten staan en genieten van de rente.

Indien u liever minimaal 500 Euro wilt uitgeven dan enkele tientallen euro's om uw AutoAirco te laten vullen, dan raad ik u zeker aan om uw AutoAirco helemaal niet te laten bijvullen. De gevolgen zijn voor u...

 

Elk Voertuig Met Airco Moet Minstens n Keer Per Jaar Voor Een Controle Naar De Aircospecialist...

Al is het alleen maar om het meest aan slijtage onderhevige onderdeel, de filterdroger te controleren. Deze onttrekt aan het circulerende koudemiddel vocht en materiaalresidu. Zijn levensduur is, zoals van een motoroliefilter, beperkt. Kom langs voor een Aircocheck!

Nog even de voordelen van regelmatig airco-onderhoud op een rij:

De voordelen om regelmatig airco-onderhoud te laten doen:

  • Minimaal 500 Euro besparen (voor dat geld kunt u iets anders kopen, immers, indien u regelmatig onderhoud laat doen, dan bespaart u dat!)
  • Uw auto-airco wordt op alle plaatsen gecontroleerd of die nog 100% functioneert.
  • U bent er weer zeker van dat u veilig en comfortabel op weg kunt.
  • En veel, veel meer!

Klik hier voor onze contactgegevens...

 

Voor offertes en vragen gelieve ons te mailen op: info@aircostuk.nl

 


"Wist U Dat..."

...elk voertuig minstens 1 keer per jaar voor een controle naar de autoairco specialist moet k al is het alleen om het meest aan slijtage onderhevige deel, omdat de levensduur van een filterdroger, zoals van een motoroliefilter beperkt is!

Voorkom alle problemen tijdens uw vakantie en zorg voor de beste voorbereiding, zodat u ongestoord verder kunt genieten van uw vakantie. Ik adviseer u om langs te komen voor een AircoCheck. Hiervoor hoeft u net als voor alles geen afspraak te maken...

 


Aircostuk is een onderdeel van Autotemp Willemsbrug. Deze is een Stek-Erkende onderneming, gevestigd te Rotterdam. Voor adresgegevens Klik hier. Voor deze website geldt een disclaimer. Klik hier voor de sitemap.

 

 

 

 

 

 

 

 

   

"Eens Gedacht Hoe U Op Een Makkelijke En Snelle Manier Honderden Euro's Op Uw Auto Airco Kunt Besparen Terwijl U Ook Nog Eens Veiliger Rijdt?"

 

JA, GEEF ME GRATIS TOEGANG TOT DEZE INFO:

 

Voornaam:

E-mailadres:

PS: Uw e-mailadres is veilig bij ons en wordt op geen enkele wijze aan derden verhuurd en/of verkocht. Na inschrijving wordt u gevraagd om uw inschrijving te bevestigen, dit ter voorkoming van spam; ongewenste reclame.

 

 

Waarde = 249 Euro