"Een AutoAirco In Laten Bouwen
Betekent: Meer Comfort, Gezond En
Veilig De Winter Door, Fris Aankomen Op
Kantoor En Altijd Koele Lucht
, Ok In
Gesloten Toestanden"

Meer comfort
Instappen en ontspannen
Een gezin betekent verantwoording. Voor u, uw partner, uw kinderen. Zorg daarom voor een optimaal klimaat in uw auto. Dat ligt tussen 23 en 27 C bij een luchtvochtigheid tussen 35 en 65%, zodat u geconcentreerd kunt rijden en uw passagiers kunnen ontspannen. Altijd en overal , ook onderweg naar uw vakantieadres.
 
Fris aankomen op kantoor
Fris en uitgerust aankomen op kantoor, naar klanten en afspraken. Wie beroepsmatig onderweg is, komt met een airco goed aan. Zonder transpiratie en kreukels. Sterker nog; wakker en geconcentreerd. Voor een goede start op weg naar een zakelijk gesprek. Voor degene die veel onderweg is, komt bij het goede gevoel, de extra veiligheid die een airco garandeert.
 
Gezond de winter door
Koude, natte winterlucht laat de ramen beslaan. Een airconditioner zorgt ook in de winter voor een goed zicht en verhindert een al te hoge luchtvochtigheid in de auto. En dat in een handomdraai. Zodat de behaaglijkheid en welzijn ieder jaargetijde meerijden.

Koele lucht, ook in gesloten toestand
Er is ruim voldoende frisse lucht tijdens een zomers ritje in een cabriolet, maar wat doet een cabrioletloze bestuurder bij hitte in het stadsverkeer? Of in een koud en vochtig seizoen? Het beste is de airco in te schakelen. Die zorgt immers ook in een gesloten auto voor frisse lucht en een koel klimaat.
 
Gezond en veilig
Hoge concentratie en snelle reactie
Concentratie en reactiesnelheid van de bestuurder zijn sterk afhankelijk van klimatologische omstandigheden. Artsen en verkeerdeskundigen waarschuwen voor ritten in oververhitte auto's en de gevaren van al te hoge luchtvochtigheid in het auto interieur. Een exact op maat gemaakt airconditioningsysteem voorkomt dit.
 
Tocht zeker vermijden
Tocht is ongezond. Plaatselijke afkoeling, stramme spieren en reuma zijn eventuele gevolgen. Daarom dient de luchtcirculatie in de auto zo laag mogelijk te worden gehouden en mag 0,2 tot 0,25 m/s niet overschrijden. Alleen een airco garandeert constante frisse luchtaanvoer zonder een "stijve nek".
 
Autorijden met overzicht
Eerste plicht is vrij zicht! Met een airconditioningsysteem is dit geen probleem. Zelfs bij een hoge luchtvochtigheid en rondom beslagen ramen, is het voldoende om de A/C knop in te drukken. In combinatie met de voertuigverwarming heeft u in een handomdraai weer volledig zicht. Vooral in de donkere maanden is dit de belangrijkste vereiste voor uw veiligheid in het verkeer.

Luchtreiniging
Koude lucht, pollen, stuifmeel en uitlaat gassen irriteren de luchtwegen. Iemand die hiervoor allergisch is, heeft er extra last van. Een airconditioning met filter bestrijdt deze ongezonde factoren. Het houdt het auto interieur zoveel mogelijk vrij van schadelijke atmosferische substanties uit de buitenlucht en beschermt de bestuurder verregaand tegen ademhalingsmoeilijkheden.

Waardevermeerdering
Niet enkel qua veiligheid, comfort en gezondheid is een airconditioning een aanwinst. Deze investering loont, omdat uw auto in waarde duidelijk stijgt. Bovendien tellen bij auto verkoop meer en meer de pluspunten van een airconditioner. Een feit dat door dealers wordt bevestigd. Daarnaast behoort een airco, anders dan een spoiler of optische tuning, bij kleine en middenklasse auto's tot de top van de accessoires en dit in een stijgende tendens. Van handelaren in tweedehands auto's bevestigd 97,8% dat in een middenklasse auto's een airco wordt gewenst. In de hoge klasse is een airconditioner allang een vereiste.

Professionele techniek
Hoe functioneert een airco?
De werkwijze van een auto airconditioner is vergelijkbaar met die van een koelkast en functioneert volgens het principe van een warmtepomp. De compressor vormt het hart en wordt aangedreven via de motor, v-snaar en magneet koppeling. Hij transporteert met behulp van een gesloten koudemiddel kringloop de warmte uit het autointerieur naar buiten. Er wordt dus geen koude geproduceerd, maar er wordt warmte aan het interieur onttrokken. Gelijktijdig wordt de luchtvochtigheid in het interieur door condensvorming op de verdamper gereduceerd. Onbeslagen ramen; voor, achter en opzij, zelfs bij hoge luchtvochtigheid zijn het gevolg.

 
 
Juist gebruik van een airconditioner
Correct gebruik van een airco is eenvoudig en ongecompliceerd. Een minimum aan instellingen zorgt voor een maximum aan comfort en veiligheid. Wie in de zomer in een warme auto stapt, heeft binnen een mum van tijd een aangenaam geklimatiseerd interieur. Al binnen 5 minuten kan de airco een onverdraaglijke temperatuur van 60C naar een verdraaglijke 30C terugbrengen. Na 10 minuten is het nog slechts een krappe 25C en na 20 minuten merkt men van grote hitte buiten niets meer. Bij beslagen ramen zorgt inschakeling van airco in korte tijd voor een vrij zicht, dat ook tijdens de rit behouden blijft. Een inspanning waarvoor een aanjager alleen aanzienlijk meer tijd nodig heeft - en dat ook nog op de hoogste stand.

 

Een AutoAirco is in onze service center snel ingebouwd. U bespaart tijd wat u beter voor andere dingen (nuttigere dingen) kunt besteden.

U ziet wat voor voordelen een AutoAirco voor u heeft. Denk er niet een tweede keer over na, want dit is uw kans. Klik hier voor onze contactgegevens...

Daarnaast raden wij u aan om in te schrijven op onze nieuwsbrief. Doen, het is gratis! U ontvangt direct een waardevolle Special Report gratis in uw mailbox waarmee u honderden tot duizenden euro's kunt besparen. Schrijf u hier gratis in:

Voornaam:

E-mailadres:

 


AutoAirco vullen: Op tijd doen, anders honderden Euro's voor niks uitgeven...
De meeste mensen denken wel dat ze dit jaar ng, zonder dat ze hun airco volledig hebben laten vullen, de zomervakantie wel doorkomen. Helaas vergissen ze zich n ding, Lees hier wat dat is...

Tijdig uw AutoAirco laten repareren is het beste! Waarom...?
Wilt u ng enkele honderden euro's armer worden, omdat u uw AutoAirco die stuk is en gerepareerd moet worden bij de vakman, u NIET tijdig heeft laten repareren?


Wat als ik niet regelmatig mijn AutoAirco laat onderhouden?
Als gevolg van niet-onderhoud of geen goed onderhoud kunnen er rare dingen aan uw AutoAirco- n aan uw geld gebeuren. Lees hier hoe dat kan...


AutoAirco onderdelen: bespaar er honderden euro's op...
Let op 1 zaak bij de aanschaf van uw airco-onderdelen en bespaar er honderden euro's mee. Lees hier verder wat dat is...
 


Aircostuk is een onderdeel van Autotemp Willemsbrug. Deze is een Stek-Erkende onderneming, gevestigd te Rotterdam. Voor adresgegevens Klik hier. Voor deze website geldt een disclaimer. Klik hier voor de sitemap.

 

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

WAT KOST EEN AIRCO INBOUW?

Airco inbouwkosten zijn vanaf  
2250.-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WAT KOST EEN AIRCO INBOUW?

Airco inbouwkosten zijn vanaf  
2250.-