DISCLAIMER

Wij streven ernaar juiste en correcte informatie te verschaffen. Helaas kunnen wij echter niet garanderen dat deze informatie steeds actueel en juist is. Hiervoor accepteert aircostuk.nl, onderdeel van Autotemp Willemsbrug, gn enkele aansprakelijkheid. Alle informatie op onze website is informatief. Aan deze informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Verder houden wij ons het recht om zonder opgaaf van reden of enige vorm van vooraankondiging aanpassingen aan te brengen op onze website. Vermelde prijzen zijn altijd onder voorbehoud van zetfouten en/of prijwijzigingen.

Mocht u, ondanks ons streven naar juiste en correcte informatie, toch nog op onnauwkeurigheden, onvolkomenheden of verouderde informatie stuiten, dan stellen wij het zeer op prijs als u ons daarop attendeert. Stuurt u dan een e-mail naar: webmaster@aircostuk.nl .Alvast bedankt.

 

Copyrights

Van onze website mag niets worden overgenomen, gekopieerd, vermenigvuldigd of openbaar gemaakt op welke manier dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Aircostuk.nl, Autotemp Willemsbrug. Alle rechten van deze website behoren tot Autotemp Willemsbrug.

 

Special Reports Copyrights

Ok van onze 2 special reports mag niets worden overgenomen, gekopieerd, vermenigvuldigd of openbaar gemaakt op welke manier dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Aircostuk.nl, Autotemp Willemsbrug. Alle rechten van het Special Report behoren tot Autotemp Willemsbrug.

 

Slogan Copyrights

Er mag op geen enkele wijze de volgende tot Aircostuk.nl, onderdeel van Autotemp Willemsbrug, behorende slogans gebruikt worden:

  • Geen stress, maar bel de aircoexpress!

en van daaruit volgende zinnen of slogans. Worden deze zaken toch gedaan, dan is Aircostuk.nl, onderdeel van Autotemp Willemsbrug, genoodzaakt om juridische maatregelen te treffen waarbij alle kosten voor de overtreder in rekening gebracht zullen worden.

 

Live Chat

De live chat wordt enkel op de voorgeplande datas uitgevoerd welke ook ieder keer op onze website vermeldt worden. Op de n of andere manier misbruik maken van de chat wordt bestraft. Beveiligers en scripters staan telkens achter het scherm en z kunnen de mensen die misbruik maken (of willen maken) van de live chat geband van alle systemen.

De live chat is voor algemene vragen en NIET bedoeld om support te verlenen. Daarvoor worden de Live Chat medewerkers niet voor betaald. Gelieve hier rekening mee te houden.

Aircostuk biedt als eerste en enige aircospecialist de Live Chat aan en het kopiren van zo'n zelfde soort systeem wordt door een advocaat achtervolgd. Dit voor alle duidelijkheid.

 

Voor alle duidelijkheid:

Indien bovenstaande zaken, geldig voor zowel de rapporten als de teksten op deze website,  (overnemen, kopiren, vermenigvuldigen of openbaar maken op welke manier dan ook) tch gedaan worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Aircostuk.nl, onderdeel van Autotemp Willemsbrug, zal er een advocaat met een schadeclaim van minimaal 50.000 Euro bij de schuldige aan de voordeur staan! Wij zullen er alles doen om deze rechten te beschermen en alle nodige stappen zullen daarvoor ondernomen worden. In dat geval zullen alle kosten voor de overtreder in rekening gebracht worden.

 

Privacy van onze clinten

Aircostuk.nl, onderdeel van Autotemp Willemsbrug, verstrekt geen gegevens van haar clinten aan derden. Al de informatie die u aan ons verstrekt, blijft confidentieel en wordt niet gebruikt voor Spam-mails! Wij hebben net als u zoveel hekel aan SPAM. Indien u van ons geen nieuwsbrieven meer wenst te ontvangen, dan kunt u zich ten alle tijde van de nieuwsbrief uitschrijven. Onder ieder mail staat een uitschrijflink.AutoAirco vullen: Op tijd doen, anders honderden Euro's voor niks uitgeven...
De meeste mensen denken wel dat ze dit jaar ng zonder dat ze hun airco volledig hebben laten gevuld de zomervakantie wel doorkomen. Helaas vergissen ze zich n ding, Lees hier wat dat is...

Tijdig uw AutoAirco laten repareren is het beste! Waarom...?
Wilt u ng enkele honderden euro's armer worden, omdat u uw AutoAirco die stuk is en gerepareerd moet worden bij de vakman, u NIET tijdig heeft laten repareren?

AutoAirco inbouw: zeker ideaal om comfortabel te rijden...
Ok u heeft het recht om in de warme zomer comfortabel met uw auto te rijden. Het is pas erg als u geen autoairco in uw auto heeft en die niet laat inbouwen. Immers, is uw gezondheid of uw geld belangrijker? Lees hier verder...

Wat als ik niet regelmatig mijn AutoAirco laat onderhouden?
Als gevolg van niet-onderhoud of geen goede onderhoud kunnen er rare dingen aan uw AutoAirco- n aan uw geld gebeuren. Lees hier hoe dat kan...


Aircostuk is een onderdeel van Autotemp Willemsbrug. Deze is een Stek-Erkende onderneming, gevestigd te Rotterdam. Voor adresgegevens Klik hier. Voor deze website geldt een disclaimer. Klik hier voor de sitemap.

Stuur me de nieuwsbrief boordevol nieuws en tips voor een betere AutoAirco

 

...En krijg direct onderstaand 'Special Report' Gratis in mijn mailbox!

Voornaam:

E-mailadres: